20 JAAR AVONDVIERDAAGSE KESTEREN

Geplaatst op zaterdag 2 september 2017
De jaarlijkse wandelvierdaagse in en om Kesteren, georganiseerd door het enthousiaste team van de Hoenderik, vindt dit jaar plaats van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 september. De vierdaagse bereikt een mijlpaal: het wordt de 20e editie.

Dit jaar heeft de avondvierdaagse op de woensdag en vrijdagavond een nieuwe afstand, speciaal voor de jongste kinderen of personen die minder valide zijn: een rolstoeltoegankelijke route van 2,5 kilometer. De afstanden 2,5 km (2 dagen), 5 km, en 10 km (4 dagen) leidt langs de mooiste plekjes van Kesteren.

Puzzeltocht
Er is een leuke puzzeltocht voor onderweg. Al wandelend verzamel je elke dag woorden, waar na 4 dagen een zin uitkomt. De scholen strijden weer voor de wisselbeker voor passend gedrag onderweg, zoals het opruimen van afval, het volgen van aanwijzingen en het niet hinderen van overige weggebruikers. Net als eerdere jaren is er dit jaar weer de avondvierdaagse wandelmascotte! Dit jaar niet De Kip, die de mascotte van afgelopen jaren was. Wat de mascotte dit jaar is, blijft nog even een verrassing. Tijdens de Avondvierdaagse is er EHBO en AED aanwezig. Op vrijdag, de laatste dag, wordt men feestelijk onthaald door meerdere muziekkorpsen. En speciaal voor dit jubileumjaar is er ook een heuse finish.

Deze mijlpaal is tot stand gekomen door het  enthousiaste bestuur en de vele vrijwilligers die zich belange loos inzetten voor de leefbaarheid van Kesteren. Het bestuur van de Hoenderik bedankt alles sponsoren, waaronder de Pitpartners, voor hun bijdrage.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan uitsluitend van vrijdag  1 september t/m vrijdag 8 september 18.00 uur bij “Bij Mammaloe Baby- en Kinder kleding” op de Hoofdstraat 22A in Kesteren. Leerlingen van de Kesterense scholen kunnen zich inschrijven via hun school. Let op! Na 8 september is inschrijven.

 Pitpartners

PITPARTNERS FACEBOOK

Nieuwsbrief

PITNIEUWS

ADVERTENTIES
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie