JAARMARKT KESTEREN 6 SEPTEMBER 2017

Geplaatst op vrijdag 1 september 2017
Wat is er allemaal te vinden op de jaarmarkt?
Tijdens de markt zijn er ook dit jaar weer veel leuke activitei­ten voor de kinderen! Glijden op de glijbaan, eendjes vissen, bungeejumpen of toch een paar rondjes op de draaimolen, het kan allemaal! Dit jaar hebben we ook de mogelijkheid tot konvooi autorijden en komt er een gezellige kinderboerderij. Damme Optiek heeft voor de jaarmarkt een echte Virtual Reality bril klaarstaan. Bekijk Kesteren eens door een andere bril! De draaiorgel­man is ook weer van de partij en zal zijn vrolijke muziek op de markt laten horen.

Organisator en marktmeester Willy Gloudemans: 
‘De jaarmarkt in Kesteren is een fijn evenement!’

De bekende jaarmarkt in Kesteren, die dit jaar op woensdag 6 september van 13.00-20.30 uur wordt georga­niseerd in het centrum van Kesteren, is een initiatief van de PITpartners, een collectief van lokale winkeliers en ondernemers die de klanten veel voordeel bieden met hun PITpas en Mijn Kadopas.  

De jaarmarkt is al decennia een evenement dat door bezoekers uit de wijde omgeving vast in de agenda wordt geplaatst. Niet alleen vanwege het grote aanbod op de honderden kramen, maar ook omdat de Kesterense jaarmarkt is uitgegroeid tot een gezellig trefpunt. Een praatje hier, een babbeltje daar, dat wil je niet missen. Soms is het zelfs zo dat bezoekers bekenden eens per jaar treffen op hét evenement van de regio.

De lokale ondernemers doen actief mee en hebben Willy Gloudemans van Kroko´s  Evenementen ingehuurd om op de markt te zorgen voor een breed scala aan diverse pro­ducten. 


Ook dit jaar wordt het een jaarmarkt die u beslist niet wilt missen.
Neem familie, vrienden en collega's mee.

Tot dan, tot 6 september.

Met loyale groet,
Pitpartners

 Pitpartners

PITPARTNERS FACEBOOK

Nieuwsbrief

PITNIEUWS

ADVERTENTIES
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie