MIDWINTER MOONLIGHT SHOPPING NIGHT 15 DECEMBER

Geplaatst op donderdag 9 november 2017
3e Midwinter Moonlight Shopping Night

Dit jaar staat de Midwinter Moonlight Shopping Night in het teken van Sport & Spel. Drie keer is scheepsrecht, en dat geldt zéker voor deze editie!

Er is een lampionnenoptocht en een speurtocht voor jong en ouder, er zijn demonstraties en/ of workshops van de actieve sportverenigingen in Kesteren, volop kraampjes en winkels voor uw decemberinkopen en de klapper van de avond is wel de opening van de allereerste kunstijsbaan die Kesteren ooit gehad heeft!

Na het shoppen heerlijk een gezellig rondje maken over de ijsbaan, het kan allemaal tijdens de 3e Midwinter Moonlight Shopping Night op vrijdag 15 december van 17:00 tot 22:00 uur!
 
  • 17:00 uur Start Lampionnenoptocht op de Hoofdstraat tussen Novy en Bij Mammaloe.
  • 17:30 uur Opening kunstijsbaan door burgemeester J. Kottelenberg
 
De marktmeester zal zorgen voor overig vertier en volop kramen en alle bezoekers kunnen in de Hoofdstraat genieten van alle activiteiten, hapjes en drankjes.

Thuis eten hoeft niet, op de Midwinter Moonlight Shopping Night is volop te krijgen! En terwijl u geniet van de Kesterense gezelligheid zingt Gospelkoor One Way u met hun warme gezang  gedurende de avond toe.
 
De ondernemers hebben er nu al zin is en gaan hun beste beentje voor zetten. En mocht het schaatsen deze avond naar meer smaken? De schaatsbaan blijft maar liefst 3 weken liggen, dus hopelijk zien wij u niet alleen tijdens de Midwinter Moonlight Shopping Night, maar ook zeker de periode daarna! 

 Pitpartners

PITPARTNERS FACEBOOK

Nieuwsbrief

PITNIEUWS

ADVERTENTIES
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie