SLIMSTE PRESENTJE UIT KESTEREN

Geplaatst op vrijdag 12 december 2014
Weet u het nog? Het was maart 2014. Wij introduceerden toen de Pitpas. 
Daar zijn wij nog steeds trots op. Nu met ruim 3.600 pitpassen en meer dan 2 miljoen gespaarde pitpunten heeft u laten zien zich ook structureel in te willen zetten voor behoud van leefbaarheid en winkelplezier in ons eigen dorp. Wij danken u hier dan ook hartelijk voor.


Ontwikkeling Pitpas
Naast het sparen met de Pitpas voor eigen middelen is ook het ‘Sparen voor vereniging’ enthousiast ontvangen. Verenigingen en stichtingen zijn een essentieel onderdeel van onze leefbaarheid. Juist voor hen werkt deze nieuwe ontwikkeling in hun voordeel. Door middel van het ‘veertig procent sparen’ voor verenigingen worden de clubkassen beter gevuld. Dat doen wij graag samen met u, voor Kesteren.


Slimste presentje uit Kesteren
Uiteraard laten wij het hier niet bij. Zoals we al eerder hadden laten weten hebben wij niet stil gezeten. We zijn bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw initiatief. Enthousiast presenteren wij u, naast de Pitpas, ook de Kadopas. ‘Mijn Kadopas’ is bij uitstek geschikt als een origineel kado uit Kesteren, zowel voor jong en oud. Hoe fijn is dat. U bepaalt de hoogte van het bedrag en de ontvanger bepaalt wat hij of zij ervoor koopt. De Kadopas is geldig bij alle aangesloten Pitpas ondernemers.


 

 Pitpartners

PITPARTNERS FACEBOOK

Nieuwsbrief

PITNIEUWS

ADVERTENTIES
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie