JSP Reclame

Aangenaam, ik ben Joni Simon Peña. Sinds februari 2006 run ik mijn eenmanszaak reclamebureau aan het Achterdorp in Kesteren, Gelderland. Een eenmanszaak reclamebureau met spierballen. Ok, moet eerlijk zeggen; ik kan niet alles alleen, maar wel veel op het gebied van het bedenken en concreet uitwerken van concepten voor bedrijven, gemeenten, zorgorganisaties en zelfstandige professionals. Ik help ze door ideeën uit te werken tot een schaalbaar crossmediaal concept waar ze professioneel mee voor de dag kunnen komen en hun boodschap kracht doet geven. Van enkel een advies en plan van aanpak tot het ondersteunen bij uitwerken van diverse off- en online uitingen.

Dit alles zonder de touwtjes uit handen te geven natuurlijk. Tenslotte ben ik eindverantwoordelijk voor al mijn projecten en zit ik er bovenop. Met een rugzak aan bagage die ik tijdens mijn reis - langs reclamebureaus, uitgeverijen, drukkerijen en fotostudios - heb kunnen vullen met effectieve creativiteit, gepassioneerd vakmanschap en met een kritische maar oprechte openheid van zaken bezorg ik uw boodschap bij de ontvanger. Trefzeker. En, ook niet onbelangrijk, in een prettige samenwerking, oprecht belangstellend.

Openingstijden

maandag08:30-17:00
dinsdag08:30-17:00
woensdag08:30-17:00
donderdag08:30-17:00
vrijdag08:30-17:00
zaterdaggesloten
zondaggesloten
reclamebureau, concepten, grafisch ontwerp, online media, animatie, infographics, website ontwikkeling, webshop ontwikkeling, beeldwerking, multimedia design, branding, marketing, communicatie, huisstijlen, brochures, advertenties, POS materiaal, productfotografie, landingspagina's, reclamecampagnes


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Novy wordt Novuniek
Novuniek huys van waren
Novy Kesteren maakt plaats voor
Novuniek! Groot nieuws in Kesteren.

Lees meer
Novy wordt Novuniek
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren