Novy Boorsma

Samen met het dorp Kesteren is ook Novy Boorsma gegroeid. Begonnen met een basisassortiment zijn we nu in een aantal jaren uitgegroeid tot de complete en kwalitatieve winkel die we nu zijn. Bij Novy Boorsma vind je dan ook altijd de laatste trends en een breed assortiment, maar uiteraard altijd vergezeld van een lokale- en klantvriendelijke betrokkenheid. Ondanks dat wij veel van onze klanten via de fysieke winkel persoonlijk kennen, zetten wij graag voor iedereen, ook diegene die we (nog) niet kennen nét dat stapje extra. Zo is service van de zaak bij ons de standaard en zetten wij ons al jaren in voor de leefbaarheid van ons mooie dorp, door verschillende initiatieven te ondersteunen. Deze webshop zien wij als een toevoeging voor jou als klant en daarmee bieden wij je naast onze fysieke winkel waar je natuurlijk altijd welkom bent, een extra kanaal waarmee wij voor jou klaar kunnen staan en je kunnen helpen met je benodigdheden. Dat doen wij graag.

Openingstijden

maandag13:30-18:00
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-18:00
zaterdag09:00-18:00
zondaggesloten

Aangesloten bij de Pitpas
huishoud, speelgoed, sfeer & wonen, seizoen, cadeaus, wenskaarten, camping, alles voor in huis, webshop


Terug naar het overzicht

Aanbiedingen

Novy Boorsma
Bij aanschaf van elektrische apparaat
ontvang je 200 extra Pitpunten
Alleen geldig in de winkel
Kom je snel sparen?
Geldig t/m 31 december 2021
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak
De Driesprong
Liefhebbers van huis-, tuin- en parkdieren kunnen hun hart ophalen bij dierenspeciaalzaak De Driesprong in Kesteren. Hier vind je een verrassende verscheidenheid aan dieren en een breed assortiment dierbenodigdheden, kwaliteitsvoer en medicijnen.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren