PITPAS

SLIM INKOPEN MET DE PITPAS
Elke dag profiteren van aantrekkelijke voordelen in uw eigen dorp.
Dat noemen wij; slim inkopen in Kesteren.

Door gebruik te maken van de Pitpas kunt u sparen en profiteren van de voordeelacties van de Pitondernemers in Kesteren. Tevens profiteert u als Pitpashouder, naast de reguliere voordeelacties, van exclusieve aanbiedingen die door de aangesloten Pitondernemers u aangeboden worden.

HOE WERKT HET?
De Pitpas is enkel verkrijgbaar bij deelnemende Pitondernemers in Kesteren. Na het in ontvangst nemen van de Pitpas kunt u direct beginnen met het sparen van Pitpunten. Deze worden digitaal bijgeschreven op uw Pitpas; één Pitpunt is één eurocent. Met de gespaarde Pitpunten kunt u weer inkopen doen bij een van de deelnemende Pitondernemers.

WAT KOST HET?
Het aanschaffen van de Pitpas kost u eenmalige € 2,50.
Bij ontvangst van de Pitpas krijgt u honderd Pitpunten gratis. Uw voordeel begint dus direct. De Pitpas is uw eigendom. Aan het sparen en bij het verzilveren van de Pitpunten zijn geen extra kosten verbonden.

KOPEN EN SPAREN
De Pitpas is voor de consument die op voordeel uit is. Met de Pitpas spaart u Pitpunten bij de deelnemende winkeliers en bedrijven. Deze Pitpunten zijn onbeperkt houdbaar en worden veilig bewaard. Besluit u om lang te sparen om daarna een grote aanschaf te betalen met de Pitpas?
Dat is uiteraard mogelijk.

SPAAR VOOR DE VERENIGING
In een leefbare omgeving floreren de inwoners. Dat doen wij met u en voor u. Daar is het ons namelijk om te doen. Maar ook voor uw vereniging.
Daarom krijgt u de mogelijkheid om ook voor uw vereniging te sparen.
Bij registratie van uw Pitpas kunt u aangeven voor welke vereniging u wilt sparen. Staat uw vereniging er niet bij? Besturen van verenigingen kunnen een aanvraag indienen bij het bestuur van de Pitpartners door een e-mail te sturen naar info@pitpartners.nl.

VERLIES OF DIEFSTAL?
Meld u verlies of diefstal direct aan een van de Pitondernemers. Deze kan uw Pitpas blokkeren. Uw gespaarde Pitpunten worden dan overgezet op uw nieuwe Pitpas.

REGISTRATIE PITPAS
Om het verzilveren van de pitpunten mogelijk te maken dient u de pas
eerst te registeren. Het registreren van uw Pitpas kunt u hier heel eenvoudig doen. Heeft u geen mogelijkheid om uw Pitpas online te registreren? Vraag de Pitondernemer uw Pitpas te registreren.
Pitpartners

PITPARTNERS FACEBOOK

Nieuwsbrief

PITNIEUWS

ADVERTENTIES
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie