Mijn Kadopas

Mijn Kadopas, het slimste presentje van Kesteren
Iemand jarig of in het zonnetje zetten? Geef een Mijn Kadopas als cadeau met een bedrag aan Pitpunten naar keuze. Slim toch van Pitpartners.
Mijn Kadopas

Alles in een keer op

Je hebt een Mijn Kadopas ontvangen en je wilt direct gaan shoppen. Hartstikke leuk. Ga je je Pitpunten in één keer opmaken of in gedeeltes? Want dat kan natuurlijk ook. Shoppen bij verschillende ondernemers met een Mijn Kadopas.

Verkrijgbaar bij

Net als bij de Pitpas is de Mijn Kadopas verkrijgbaar bij alle aangesloten ondernemer. Je herkent deze ondernemers aan het Pitpas logo op de deur of vraag ernaar. Een Mijn Kadopas is veel te leuk om te geven. Laat hem niet liggen.
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren