Wie zijn Pitpartners

Ondernemen bestaat onder andere uit het hebben van een plan, doelgroep bepalen, werkwijze en producten kiezen en een dosis gunning van je klant. Dit laatste is voor ons belangrijkste wat we hebben. Want samen met jou maken wij ons mooie Kesteren.

Onze doelstelling
'Alleen ga je snel, samen kom je verder.' Een bekende tekst en op het lijf geschreven van ons als Pitpartners. Samen kunnen we meer en daarom bundelen we regelmatig onze krachten om de leefbaarheid hoog en het aanbod divers te houden. Precies de reden waarom we ons vele jaren geleden hebben verenigd als Ondernemersvereniging Kesteren.
Wie zijn Pitpartners

In het begin

Als Ondernemersvereniging Kesteren groeiden we al die jaren in onze leden en taken. Er werd een stichtingsakte opgericht en een algemeen en dagelijks bestuur gevormd. Bedrijvig Kesteren ontwikkelde zich meer en meer, en er werd een groot aantal woningen bijgebouwd, waardoor het inwonersaantal toenam. We ondernamen gezamenlijk allerlei activiteiten zoals de spaaracties, het Koninginnedagontbijt, de intocht van Sinterklaas en de Jaarmarkt. Deze laatste bestaat tot op de dag van vandaag.

Vernieuwing
In 2013 merkten we dat het gevoel voor de leefbaarheid in Kesteren minder werd. De opkomst van het digitale tijdperk en het 'gemakshoppen' via internet nam toe. Wij wilden daar actief op anticiperen en kwamen in actie. Een grootscheepse flyeractie met beelden van gesloten winkels met een slot op de deur, een dringende boodschap aan jou als consument en onze nieuwe naam met bijbehorend logo en uitstraling werden gepresenteerd.

Ondernemers met pit

Onze mooie Betuwe met de vele kersenbomen. Kersen met pit; ondernemers met pit. We doen het samen. We zijn elkaars partners en willen met jou en de verenigingen samenwerken om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. De Pitpartners waren in 2014 een feit en we vielen bij jou op met onze standpunten en uitstraling. We introduceerden ons eigen digitale spaarsysteem, de Pitpas en ontwikkelden het weggeefconcept Pit-Kadopas voor particulieren en bedrijven. Het zaadje was gepland en het bewustzijn van kopen in je eigen dorp en omgeving groeide.

De mens achter de ondernemer
Naast dat we Pitpartners zijn, zijn we ook collega's die elkaar wat gunnen. We gaan graag de samenwerking aan op verschillende gebieden. Denk daarbij aan het historische album met plaatjes wat we gezamenlijk hebben uitgebracht, de eerste Pitpartner-kunstijsbaan die Kesteren heeft gehad of onze befaamde Shopping Nights. Onze halfjaarlijkse ledenvergaderingen monden steevast uit in een gemoedelijk samenzijn. Eens in de twee jaar gaan we er met elkaar op uit om de ondernemer achter het bedrijf beter te leren kennen en nieuwe collega's en leden te verwelkomen.

Ook aan jou laten we zien wie we zijn. We staan zelf op de werkvloer, je kent ons, we willen jou leren kennen. Welkom in Kesteren. Welkom bij Pitpartners.
Uitgelicht
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
Kom vieren, kom delen
Jan en Lavina hebben met dit trendy concept het prachtige, historische 'gerechtshuis' nieuw leven ingeblazen.

Lees meer
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren