VEELGESTELDE VRAGEN

Een overzicht van de meest gestelde vragen over Pitpartners en de Pitpas.


1. WAAR KAN IK DE PITPAS APP DOWNLOADEN?
Bij registratie van uw gegevens krijgt u de vraag of u een app. wilt.
Als u deze mogelijkheid aanvinkt, krijgt u een bericht op het door u opgegeven telefoonnummer. In dit bericht staat de activeringscode en uw pasnummer. Als u de Loyalty app financieel download, kunt u deze gegevens daar invoeren en is uw app actief.


2. HOE KRIJG IK PITPUNTEN BIJGESCHREVEN, ALS IK
VIA REKENING BETAAL?

Als u per bank betaald, kunt u gewoon Pitpunten sparen. Voorwaarde is wel dat u in de winkels komt en tijdens de bestelling van de goederen de Pitpunten bij laat schrijven. Dat de betaling achteraf per bank gebeurt, heeft geen invloed op de punten.


3. KRIJG IK OOK PITPUNTEN BIJ DE 'GEWONE' BOODSCHAPPEN OF ALLEEN BIJ AANBIEDINGEN?
De meeste ondernemers in Kesteren doen mee, dus sparen gaat snel. Nadat u de pas heeft geregistreerd, kunt u met de gespaarde punten weer ‘betalen’ bij alle deelnemers van de Pitpas. Een 2e mogelijkheid is het profiteren van acties en aanbiedingen die alleen gelden voor de houders van Pitpas.


4. WELKE ONDERNEMERS DOEN MEE MET DE PITPAS?
Hier vindt u het overzicht van deelnemende ondernemers van de Pitpas. De ondernemers waar een rode stip achter staat doen mee aan de Pitpas.


5. PITONDERNEMERS NIET IN HET OVERZICHT?
Het kan voor komen dat u wel Pitpunten ontvangt van een deelnemende Pitondernemer, maar dat deze Pitondernemer niet in het overzicht van Pitpartners vermeld wordt.

Dat kan de volgende redenen hebben:
  1. Deelnemende ondernemer heeft zijn/haar profiel niet aangemaakt op www.pitpartners.nl
  2. Deelnemende ondernemer heeft zijn/haar profiel wel aangemaakt, maar deze binnen het beheer niet zichtbaar gemaakt voor anderen.
Een ondernemer kan aangesloten zijn bij Pitpartners, maar is niet verplicht een profiel aan te maken op www.pitpartners.nl.

De mogelijkheid voor het aanmaken van een eigen bedrijfsprofiel is dan ook geheel vrijblijvend. Uiteraard worden ondernemers wel aangemoedigd een profiel aan te maken. 
 
 

PITPARTNERS FACEBOOK

Nieuwsbrief

PITNIEUWS

ADVERTENTIES
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie
advertentie