De Pitpas. Niet zomaar een spaarpas

Wie houdt er niet van sparen? Postzegels, geld of zegeltjes. Bij Pitpartners niets van dat alles, bij ons spaar je namelijk digitale punten. Deze Pitpunten vertegenwoordigen een waarde die je weer kunt inwisselen bij je aankoop. Bij vrijwel iedere aankoop ontvang je onze Pitpunten.
De Pitpas. Niet zomaar een spaarpas

Hoe werkt het

Bekijk het overzicht van ondernemers die met de Pitpas werken. Daar kun je jouw Pitpas voor € 2,50 aanschaffen en krijg je gelijk 100 digitale Pitpunten kado. Bij iedere besteedde euro ontvang je een Pitpunt. Toekomstige Pitpunten sparen is volledig gratis.

Samenwerking met anderen
De Pitpas is van ons allemaal en niet specifiek van één winkel of onderneming. Daarom kun je bij iedere aangesloten Pitpartner Pitpunten sparen, maar ook inwisselen. Zo bepaal je zelf bij welke winkel of onderneming je jouw gespaarde punten inwisselt voor korting. Je punten zijn onbeperkt houdbaar, zo kun je ook sparen voor een wat grotere aanschaf.

Mijn Kadopas, het slimste presentje van Kesteren
Iemand jarig of in het zonnetje zetten? Lees meer over de Mijn Kadopas.

Samen sparen

Zit jouw tas of portemonnee vol met pasjes? Wil je dat je gezinsleden ook mee sparen tijdens het doen van aankopen? Installeer dan onze Pitpas-app op je telefoon. Je vindt hem in de App Store of Google Play. Daarmee heb je altijd inzicht in je al gespaarde Pitpunten.

Winkelen, sparen en delen
Wij vinden de leefbaarheid in ons dorp ontzettend belangrijk. Dat krijgen we niet alleen via ons winkel- en bedrijvenaanbod voor elkaar, maar ook via de verschillende verenigingen. Daarom kun je met je Pitpas ook sparen voor de vereniging die voor jou belangrijk is en die jij wilt steunen. Bij de registratie van je pas kun je aangeven welk deel van jouw gespaarde Pitpunten naar je vereniging mag. Diverse verenigingen in ons dorp hebben zich al bij ons aangemeld. Bekijk het Pitpartner overzicht.

Pitpas App

Naast de Pitpas kun je tevens gebruik maken van de Pitpas App. Deze app kun je gratis downloaden en installeren op je iPhone of Android telefoon.

Ook kun je de app door een deelnemende Pit ondernemer laten activeren. Het voordeel van de Pitpas App is dat je je Pitpas niet bij je hoeft te hebben. De Pitpunten worden middels de app, zonder extra kosten, bij- en afgeschreven.

Download de gratis Pitpas app
Pitpas
Pitpas
PitpasUitgelicht
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
Kom vieren, kom delen
Jan en Lavina hebben met dit trendy concept het prachtige, historische 'gerechtshuis' nieuw leven ingeblazen.

Lees meer
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren