Geplaatst op woensdag 18 november 2020

Het Sint met Pit journaal is begonnen

Gelukkig heeft Kesteren al jaren een fantastisch contact met Sinterklaas.

Toen de eerste berichten van het RIVM met de richtlijnen van de strijd tegen het coronavirus ons bereikten, werd het snel duidelijk dat een traditionele intocht van Sint en zijn Pieten met de trein niet haalbaar was.

Maar wij zijn niet voor niets de Pitpartners: ondernemers met Pit! Gelukkig heeft onze Sinterklaas ook pit, want al snel nam hij contact op een aantal ondernemers uit Kesteren. We mogen de kinderen niet teleurstellen dus Sinterklaas moet zéker gevierd worden.

Hij hielp ons met de aanvoer van cadeautjes, pepernoten, snoepgoed en marsepein. Met vereende krachten hebben we de Sinterklaasactiviteiten veiliggesteld. Maar de Sint en zijn pieten kwamen toch naar Nederland om polshoogte te nemen.

Dit werd een heel avontuur. Wat ook de Kesterense kinderen waren alert, zij maakten het directeur Brulaap niet makkelijk om zijn taak te vervullen.
Volg onze afleveringen elke woensdag en zaterdag.

De eerste aflevering is op woensdag 18 november

Met loyale groet,
Pitpartners & Sint
Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren