Lockdown; niet-essentiële winkels dicht
Geplaatst op maandag 20 december 2021

Lockdown; niet-essentiële winkels dicht

Met ingang van 19 december 2021 geldt er een nieuwe lockdown. Zo zijn o.a. de niet-essentiële winkels en de horeca dicht. Dit treft wederom een groot deel van onze ondernemers in Kesteren.

Ondanks deze nieuwe lockdown gaan de ondernemers in Kesteren ook ditmaal niet bij de pakken neerzitten. Alle middelen worden ingezet om samen weer sterk door deze lockdown heen te komen. Van afhaalmogelijkheden van maaltijden bij de horeca tot het gratis bezorgen van online bestellingen via webshops. Dit om, voor jou als bewoner of bezoeker van ons dorp Kesteren, het lokaal kopen zo comfortabel mogelijk te maken.

Zo helpen we elkaar en staan we samen sterk. Wees loyaal, koop lokaal. In het bijzonder in deze moeilijke tijden waar we elkaar hard nodig hebben.
Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren