Nieuwe website Pitpartners
Geplaatst op donderdag 2 december 2021

Nieuwe website Pitpartners

Het is je natuurlijk direct opgevallen; Pitpartners heeft een nieuwe website. Deze website is 1 december online gegaan.

Waarom een nieuwe website
Onvoorstelbaar hoe snel de online wereld is veranderd de afgelopen jaren. Van het eenvoudig versturen van een tekstbericht tot het aanschaffen van je complete huisinrichting en het boeken van je vakantie. Dat alles vanuit je luie stoel met de smartphone in de hand. Pitpartners kon uiteraard niet achterblijven bij deze ontwikkeling. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe website is er dan ook gekozen voor 'Mobiel Eerst'.

De term 'Mobiel Eerst' staat voor het ontwikkelen van een website (of webshop) met de mobiele bezoeker als uitgangspunt. Deze nieuwe website van Pitpartners is dan ook comfortabel te bedienen met je smartphone. Het frame is groot opgezet en maakt plaats voor duidelijke teksten, knoppen en foto's. Zodat jij als mobiele bezoeker optimaal van de website gebruik kunt maken.

Voor wie
De nieuwe website is er in eerste plaats om jou als bezoeker te informeren over de activiteiten die in ons mooie dorp Kesteren plaatsvinden. Daarnaast stellen we graag de betrokken ondernemers aan je voor. Ook is deze website voorzien van een duidelijk nieuws- en agendaoverzicht om ervoor te zorgen dat je niets zult missen. Wil je sowieso op de hoogte blijven, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Pitpartners.

Veilig en snel
Naast de voorkant van de website (wat jij nu als bezoeker ziet) is ook de achterkant (enkel te zien door de beheerders en ontwikkelaars van de website) geheel opnieuw ontwikkeld. De website is hierdoor veiliger en sneller. Veiliger tegen hackers en sneller middels de geüpdatete techniek en de geavanceerde servers waar de website op gehost wordt.

Betrokken ondernemers en blije inwoners. Maken samen ons Kesteren, en deze website.
Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Novy wordt Novuniek
Novuniek huys van waren
Novy Kesteren maakt plaats voor
Novuniek! Groot nieuws in Kesteren.

Lees meer
Novy wordt Novuniek
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren