Novy wordt Novuniek
Geplaatst op donderdag 1 september 2022

Novy wordt Novuniek

Novy Kesteren maakt plaats voor Novuniek. Groot nieuws in Kesteren. Het dorpsgezicht verandert al door het aanpakken van 'de oude Spar', maar ook bij de buurman is er groot nieuws.

Novy maakt plaats voor Novuniek. Natuurlijk blijft het gezicht van het vertrouwde warenhuis in Kesteren onveranderd. Tjerk Boorsma: 'Wij bestaan bijna 25-jaar En na bijna 25 jaar hebben we besloten een andere koers te varen, een eigen, unieke koers. Dat gaan we doen met Novuniek, Huys van Waren.

Het assortiment, de service, producten en garantieregelingen die men van ons gewend zijn, blijven onveranderd. Ook de reeds uitgegeven kadobonnen blijven gewoon geldig. Door grote wijzigingen in het retail landschap, was het niet meer mogelijk om een goed en
passend basisassortiment binnen een formule
te verwezenlijken.

Wij hebben er daarom voor gekozen om het goede te behouden, en dit veilig te stellen voor Kesteren en omstreken. Door de jarenlange ervaring kennen wij onze klanten en daarmee ook de behoefte van de lokale en regionale markt. Een markt die zich kenmerkt door kwalitatieve goede producten tegen een acceptabele prijs.

Door Novuniek kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze klanten. Door het bieden van een goed basis assortiment, aangevuld met nieuwste rages en acties, hopen wij onze klanten nog jaren te mogen bedienen en zo te zorgen voor een actueel en veelzijdig warenhuis in uw eigen omgeving.

Want uniek zijn we. Vele malen wordt de opmerking
gemaakt door passanten dat ze ook graag zouden willen dat zo'n winkel nog in hun woonplaats was. 'Wat heeft u veel', wordt vaak gezegd. 'Helaas is zo'n winkel bij ons in het dorp of stad verdwenen'.

Ook goed om te weten is dat al onze basis artikelen die op voorraad zijn, ook te vinden zijn op www.novuniek.nl. Hier kunt u zich alvast oriënteren of bestellen. Met onze 'unieke' klanten zien wij de toekomst rooskleurig in.

Bron: Elan Media

Novuniek | Hoofdstraat 21 | Kesteren | (0488) 48 38 88 | info@novuniek.nl | webshop: www.novuniek.nl
Terug naar het overzicht
Uitgelicht
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
Kom vieren, kom delen
Jan en Lavina hebben met dit trendy concept het prachtige, historische 'gerechtshuis' nieuw leven ingeblazen.

Lees meer
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren