Pitpartners ijsbaan gaat niet door
Geplaatst op donderdag 2 december 2021

Pitpartners ijsbaan gaat niet door

Donderdagmiddag heeft Pitpartners in goed overleg met de gemeente Neder-Betuwe besloten de ijsbaan, in verband met de coronabesmettingen, niet door te laten gaan. Het team van Pitpartners en de hoofdsponsoren vinden het uiteraard erg jammer dat er ook dit jaar geen schaatspret te beleven valt voor de kinderen. Pitpartners hopen op begrip voor dit besluit en kijken weer uit naar volgend jaar.
Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Doe-het-zelf
KlusWijs
KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van onze ondernemers.

Lees meer
Doe-het-zelf
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren