Geplaatst op maandag 19 april 2021

Raad de plaat en maak kans op €50,- shoptegoed

Kom jij ook zo graag in Kesteren voor je benodigdheden? Dat snappen we, want Kesteren heeft alles in huis. Wij maken het winkelen nu nog aangenamer met onze leuke nieuwe actie: 'Raad de Plaat!' Hiermee maak je kans op shoptegoed van maar liefst 50 euro. Lees onderstaande tekst goed door.

Hoe doe je mee?
Weet je nog? Onze succesvolle spaaractie 'Oud Neis uit Kesteren en Umstreke' van 2020? Ditmaal nemen we je weer mee op reis door de tijd. Er zijn namelijk nog genoeg ongepubliceerde beelden die we je niet willen onthouden.

Plaatjes sparen is niet meer nodig. Zie je de foto bij dit bericht? Het gaat hier om een ansichtkaart uit 1938. Op deze plaat zie je het toenmalige Café De Viersprong in Kesteren.


Vraag: Welke horecagelegenheid is nu in dit pand gevestigd?


Weet je het juiste antwoord? Niet verklappen, maar we vinden het wél leuk om een reactie te ontvangen of je hebt meegedaan. Doe mee en maak kans op €50,- shoptegoed. Meedoen kan t/m 30 april 2021

(Met dank aan Cees Verhaaf voor het aanleveren van informatie en het beeldmateriaal voor deze actie)

Met loyale groet,
Pitpartner
Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren