Arends Natuurlijk

Wie kwaliteit zoekt, kiest voor Arends Natuurlijk. Arends Natuurlijk importeert al meer dan 20 jaar Tuinschermen, Schuttingen en Tuinafscheidingen. De natuurlijke materialen komen veelal niet uit Nederland. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ons met recht de specialist noemen op het gebied van Bamboematten, Rietmatten, Heidematten, Wilgenteenmatten en Boomschorsmatten.

Onze inkopers kiezen alleen de beste materialen om te worden verwerkt tot Bamboematten, Rietmatten, Heidematten, Wilgenteenmatten en Boomschorsmatten, Schuttingen en Schermen.

Productieproces ligt constant onder vergrootglas
Telkens weer onderwerpen we de productie van Bamboematten, Rietmatten, Heidematten, Wilgenmatten en Boomschorsmatten aan een intensieve controle.

Nieuwe monsters van Bamboeschermen, Rietmatten, Heidematten, Wilgenteenmatten en Boomschorsmatten worden beoordeeld op gebruik, duurzaamheid en uitstraling voor de tuin. Pas als aan alle voorwaarden is voldaan wordt de productie opgestart.

Experts in natuurlijke producten
Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke soorten materiaal geschikt zijn om te worden gebruikt voor de productie van Bamboematten, Rietmatten, Wilgenteenmatten, Heidematten en Boomschorsmatten.

Openingstijden

maandag09:00-17:00
dinsdag09:00-17:00
woensdag09:00-17:00
donderdag09:00-17:00
vrijdag09:00-17:00
zaterdag09:00-12:00
zondaggesloten

Wij zijn tussen de middag van 12:00 tot 13:00 uur gesloten. Buiten onze reguliere tijden om alleen op afspraak. Bel: 06 41 17 61 71
Bamboematten, rietmatten, heidematten, wilgenteenmatten, boomschorsmatten, tuinschermen, schuttingen tuinafscheiding


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren