Cornerhouse

Cafetaria en feestzaal Cornerhouse bevindt zich net buiten het centrum van Kesteren. U kunt bij ons eten afhalen, genieten op het gezellige en grote terras, een drankje in het café drinken en uw bruiloft/verjaardag of ander feestje bij ons vieren. U kunt bij ons heerlijk eten. Wij hebben frites, een groot assortiment snacks, heerlijke broodjes, ijs en nog veel meer. U kunt lekker genieten van een lunch, diner, een hapje en een drankje op ons mooie terras, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit mee te nemen naar huis. Ook voor een feestje bent u aan het juiste adres bij ons. In onze grote feestzaal (max. 200 personen) kunt u al uw feestjes vieren. Wilt u hier hapjes of een warm/koud buffet bij, dan kan dit natuurlijk ook. De zaal wordt tevens gebruikt voor dartwedstrijden en -toernooien. Heeft u zin in een drankje in een gezellig café, dan bent u ook van harte welkom bij het Cornerhouse.

Openingstijden

maandag16:00-20:00
dinsdag11:30-22:00
woensdag11:30-22:00
donderdag11:30-22:00
vrijdag11:30-22:00
zaterdag11:30-22:00
zondaggesloten

Aangesloten bij de Pitpas


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren