DA drogisterij Kesteren

Welkom bij DA drogisterij Kesteren, wij staan met gediplomeerd personeel voor u klaar met advies op het gebied van medicatie, voedingssupplementen en leefstijl.
We werken zoveel mogelijk samen met merken zoals Solgar, New care, dr Vogel etc. die met zuivere grondstoffen werken en de gezondheid van de consument het allerbelangrijkst vinden en daarin ontwikkelen.

Verder proberen we van elk cadeautje een feestje te maken en kan u ook zelf wat samen stellen.

Openingstijden

maandag08:30-18:00
dinsdag08:30-18:00
woensdag08:30-18:00
donderdag08:30-18:00
vrijdag08:30-20:00
zaterdag08:30-17:00
zondaggesloten

Aangesloten bij de Pitpas
drogisterij, parfumerie, voeding en drank, cadeaus, zelfzorg, homepathie, sporten, afvallen, schoonmaakmiddelen, scheren, babyvoeding, persoonlijke hygiëne, drogisterij artikelen, cadeauartikelen, pasfoto (boven 2 jaar), fotokiosk (zelfservice), postkantoor post nl, ing servicepunt


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Doe-het-zelf
KlusWijs
KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van onze ondernemers.

Lees meer
Doe-het-zelf
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren