Elan Media Group

Elan Media Group BV in Kesteren is een eigentijds reclamebureau, gespecialiseerd in marketing, communicatie en media, bovendien draaien wij inhouse een eigen uitgeverij die jaarlijks circa 35 magazines en kranten uitbrengt in de regio's Betuwe, Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei en organiseren we evenementen; van autoshows tot... Ons hart ligt bij het geven van 'nieuw elan' aan ondernemers en hun ondernemingen. Van concept, grafisch ontwerp tot (social) media- en communicatieplan uitgewerkt in fotografie, film, websites, drukwerk en elke andere denkbare uiting. Het Elan-team werkt voor jou samen met een uitgebreid netwerk in landelijke mediapartners, specialisten op het gebied van beeld en geluid en andere toppers in hun vak. Elan in jouw bedrijf? Bel of mail ons.

Openingstijden

maandag08:30-17:00
dinsdag08:30-17:00
woensdag08:30-17:00
donderdag08:30-17:00
vrijdag08:30-17:00
zaterdaggesloten
zondaggesloten
Laagdrempelig, reclamebureau, mediabureau, marketing, communicatie, marketingexpert, samenwerkingen, magazines, grafisch ontwerp, concepten, social media, fotografie, videoproducties communicatieplan, websites, drukwerk


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren