HB Kaas en meer

HB Kaas en Meer in Kesteren is ontstaan uit de passie van Henrien Boorsma jr. Aangenaam. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, al meer dan drie generaties is ondernemen een vanzelfsprekendheid bij de Boorsma's. Maar ik ben de eerste die de foodbranche toevoegt. Delicatessen, kazen, noten, wijnen, chutneys, olijf- en andere oliën, het Bourgondische gevoel wat daarmee samengaat had me onmiddellijk te pakken.

Het inrichten van mijn eigen kaas- en delicatessenwinkel maakte het begin van mijn droom waar. Ik hoop dat we een regiofunctie gaan vervullen en dat mensen ons weten te vinden voor lekkernijen, cadeaus, heerlijke smaken en meer.

Ons veelzijdige aanbod is het ontdekken waard, maar KAAS, speelt de hoofdrol in onze winkel. Kaas met kapitalen want kaas is zo'n ontzettend mooi product waar receptuur en ambachtelijkheid haar kwaliteit en smaak bepalen, je raakt nooit uitgegeten. Proef en beleef.

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag08:30-18:00
woensdag08:30-18:00
donderdag08:30-18:00
vrijdag08:30-18:00
zaterdag08:00-16:00
zondaggesloten

Aangesloten bij de Pitpas
kazen, delicatessen, cadeau, ambachtelijk, noten, olijven, olijfolie, chutneys, wijncollectie


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren