Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek Kesteren is al ruim 12 jaar actief in de Betuwe en inmiddels een begrip als het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies.
Persoonlijk, betrokken en met een klantgerichte aanpak geven wij hypotheekadvies en bemiddelen wij bij de totstandkoming van je hypotheek. We vergelijken alle hypotheekverstrekkers met elkaar en nemen uiteraard ook de Rabobank, de ING, de SNS en de ABN-AMRO Bank mee in onze vergelijking.

Kortom: altijd de beste hypotheek tegen de scherpste rentetarieven en de laagste lasten.

Bij ons heerst een informele sfeer, no nonsens en we zijn zeer flexibel. Een afspraak in de avonduren (omdat je overdag aan het werken bent) is geen enkel probleem.

Een hypotheek is een complex product waar je de komende 30 jaar mee te maken hebt. Wij zetten onze deskundigheid graag voor je in en we geven niet op als het even wat moeilijker wordt om je hypotheek rond te maken. Ieders situatie is uniek, daar houden wij rekening mee.

Er zijn mogelijkheden voor aanvragers in loondienst, maar ook voor ondernemers, uitzendkrachten of aanvragers met een flexibele arbeidsrelatie.
Als je een huis hebt gekocht heb je meestal geen zin in al het "gedoe" er omheen. Bij Huis & Hypotheek Kesteren proberen wij om jou zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat jij je kan richten op de leuke kanten van je nieuwe woning.
Als je al een hypotheek hebt lopen, dan wil je wel eens weten hoe je er financieel voor staat. Ook in dat geval kun je bij ons terecht. Het oversluiten van je lopende hypotheek zou wel eens erg voordelig kunnen zijn!

Wat kan ik eigenlijk maximaal lenen? Hoe werkt het kopen van een huis? Wat is Nationale Hypotheek Garantie? En misschien nog wel het belangrijkste, wat ga ik per maand betalen?

Bel en maak een afspraak, het eerste gesprek is kosteloos en vanzelfsprekend vrijblijvend.

Tot ziens op ons kantoor aan de Nedereindsestraat 14 in Kesteren.

Openingstijden

maandag08:30-21:30
dinsdag08:30-21:30
woensdag08:30-21:30
donderdag08:30-21:30
vrijdag08:30-18:00
zaterdaggesloten
zondaggesloten

Afspraken op zaterdag eventueel mogelijk.
huis, hypotheek, hypotheekadvies


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren