Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek Kesteren is al ruim 12 jaar actief in de Betuwe en inmiddels een begrip als het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies.
Persoonlijk, betrokken en met een klantgerichte aanpak geven wij hypotheekadvies en bemiddelen wij bij de totstandkoming van je hypotheek. We vergelijken alle hypotheekverstrekkers met elkaar en nemen uiteraard ook de Rabobank, de ING, de SNS en de ABN-AMRO Bank mee in onze vergelijking.

Kortom: altijd de beste hypotheek tegen de scherpste rentetarieven en de laagste lasten.

Bij ons heerst een informele sfeer, no nonsens en we zijn zeer flexibel. Een afspraak in de avonduren (omdat je overdag aan het werken bent) is geen enkel probleem.

Een hypotheek is een complex product waar je de komende 30 jaar mee te maken hebt. Wij zetten onze deskundigheid graag voor je in en we geven niet op als het even wat moeilijker wordt om je hypotheek rond te maken. Ieders situatie is uniek, daar houden wij rekening mee.

Er zijn mogelijkheden voor aanvragers in loondienst, maar ook voor ondernemers, uitzendkrachten of aanvragers met een flexibele arbeidsrelatie.
Als je een huis hebt gekocht heb je meestal geen zin in al het "gedoe" er omheen. Bij Huis & Hypotheek Kesteren proberen wij om jou zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat jij je kan richten op de leuke kanten van je nieuwe woning.
Als je al een hypotheek hebt lopen, dan wil je wel eens weten hoe je er financieel voor staat. Ook in dat geval kun je bij ons terecht. Het oversluiten van je lopende hypotheek zou wel eens erg voordelig kunnen zijn!

Wat kan ik eigenlijk maximaal lenen? Hoe werkt het kopen van een huis? Wat is Nationale Hypotheek Garantie? En misschien nog wel het belangrijkste, wat ga ik per maand betalen?

Bel en maak een afspraak, het eerste gesprek is kosteloos en vanzelfsprekend vrijblijvend.

Tot ziens op ons kantoor aan de Nedereindsestraat 14 in Kesteren.

Openingstijden

maandag08:30-21:30
dinsdag08:30-21:30
woensdag08:30-21:30
donderdag08:30-21:30
vrijdag08:30-18:00
zaterdaggesloten
zondaggesloten

Afspraken op zaterdag eventueel mogelijk.
huis, hypotheek, hypotheekadvies


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
Kom vieren, kom delen
Jan en Lavina hebben met dit trendy concept het prachtige, historische 'gerechtshuis' nieuw leven ingeblazen.

Lees meer
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren