JB Accountants

Of je nu kapper, schilder of detaillist bent: resultaatgericht ondernemen kan alleen wanneer je weet waar je staat. Krijg je positie prettig helder met de diensten van JB accountants. Wij verzorgen het hele scala aan dienstverlening: financiële administratie, salarisadministratie, accountancy en advies. De compacte organisatie van deze AA accountant biedt de expertise van een groot accountantskantoor, maar hanteert reële tarieven. Betrokken, betaalbaar en betrouwbaar, dat is waar het bij JB Accountants omdraait.

JB accountants is een transparante dienstverlener. De flexibiliteit en betrokkenheid van het kantoor is al even verfrissend. Want accountancy is meer dan cijfertjes. En veel meer dan eens per jaar de jaarrekening bespreken. Als ondernemer heb je ook ad hoc wel eens een klankbord nodig. Wel zo makkelijk om dan direct contact te hebben met de juiste persoon, die je bedrijf door en door kent. Zelf ben je druk met ondernemen, daarom is het wel zo prettig dat je niet overal zelf achteraan hoeft, maar dat je een accountant hebt, die je pro-actief op de hoogte houdt van relevante wet- en regelgeving. JB accountants helpt ondernemers hun doelen te stellen én te realiseren.

Openingstijden

maandag08:00-18:00
dinsdag08:00-18:00
woensdag08:00-18:00
donderdag08:00-18:00
vrijdag08:00-18:00
zaterdaggesloten
zondaggesloten

Aangesloten bij de Pitpas


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
Kom vieren, kom delen
Jan en Lavina hebben met dit trendy concept het prachtige, historische 'gerechtshuis' nieuw leven ingeblazen.

Lees meer
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren