Oogwereld Damme

Oogwereld Damme, dé specialist voor oogmode en oogzorg. Al sinds 1990 zijn we een begrip in Kesteren en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg. Oogwereld Damme staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen. Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Lindberg, Theo, J.F. Rey en Ray-Ban hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht. Oogwereld Damme richt zich op jou als individu. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen de beste opticiens, contactlensspecialisten, orthoptisten en optometristen voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij je past.
Benieuwd geworden? We heten je graag welkom in onze winkel aan Hoofdstraat 28 te Kesteren.

Openingstijden

maandag13:00-17:30
dinsdag08:30-17:30
woensdag08:30-17:30
donderdag08:30-17:30
vrijdag08:30-20:00
zaterdag08:30-16:00
zondaggesloten

Aangesloten bij de Pitpas


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
Kom vieren, kom delen
Jan en Lavina hebben met dit trendy concept het prachtige, historische 'gerechtshuis' nieuw leven ingeblazen.

Lees meer
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
AgendaAgenda overzicht
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren