Hubo Bouwmarkt

Bij Hubo vinden we dat je zelf mag bepalen of je de klus zelf doet, samen doet, of door Hubo laat doen. Waar je ook voor kiest: onze vakmensen staan altijd voor je klaar. Inmiddels in zo'n 185 winkels door heel het land en met 55 jaar ook nog eens de meest ervaren bouwmarkt van allemaal.

Expertise
Inmiddels heeft Hubo de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven. Je kunt terecht bij +/- 185 winkels door heel Nederland.

Elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt met de door jou te verrichten klussen. Zo blinkt iedere Hubo stuk voor stuk uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond je huis.

Door samen te werken zijn deze ondernemers tevens in staat om professionele (merk)artikelen en kwaliteitsproducten voor een gunstige prijs aan te bieden.

Hulp nodig?
Hubo staat bekend als een zaak waar je van op aan kunt. Persoonlijk, vakkundig, informatief en professioneel zijn de pijlers waar iedere Hubo op steunt. Wil je graag extra advies of wil je graag vakkundige hulp bij je klus? Geen enkel probleem.

Hubo onderscheidt zich in precies die klussen waar waarbij extra advies welkom is, of waarbij je artikelen op maat nodig hebt. Of het nu gaat om binnen- en buitendeuren, zonwering, horren, deurbeslag of verf: Hubo helpt je graag.

We komen thuis bij je opmeten en desgewenst leveren we de benodigde artikelen thuis bij je af. En mocht je om hulp verlegen zitten tijdens het klussen, onze montageservice weet van aanpakken.

Openingstijden

maandag08:45-18:00
dinsdag08:45-18:00
woensdag08:45-18:00
donderdag08:45-18:00
vrijdag08:45-18:00
zaterdag08:45-18:00
zondaggesloten
auto & fiets, deuren, elektrisch gereedschap, hout & plaatmateriaal, keuken & huishoudelijk, veilig wonen, vloeren & trappen, behang & wandkleding, dier, gereedschap, ijzerwaren, raamdecoratie, verf, woondecoratie


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
Kom vieren, kom delen
Jan en Lavina hebben met dit trendy concept het prachtige, historische 'gerechtshuis' nieuw leven ingeblazen.

Lees meer
’t Ambtshuis Shared Dining in Kesteren
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren