Brasserie Beerie

Wilt u leuk uit eten in de Betuwe? Bij Brasserie Beerie kunt u terecht voor een overheerlijk, vers diner in Kesteren. U kunt bij ons uit eten in een ontspannen, gemoedelijke sfeer. Wij bereiden onze gerechten altijd vers en met lokale ingrediënten, zodat u optimaal geniet van alles wat de Betuwe te bieden heeft. Dineren in Kesteren? Wees welkom.
U vindt de ingang van de brasserie op het terrein van Camping Betuwe/Rijk van Batouwe.

Uit eten in de Betuwe
Iedereen geniet wel van een lekker diner buiten de deur zo nu en dan. U hoeft immers zelf niet te koken en smult van de heerlijkste creaties. Genieten zult u vast en zeker bij Brasserie Beerie. U hebt de keuze uit zowel vlees- en visgerechten als vegetarische alternatieven.

En natuurlijk begint u de avond met een smakelijk voorgerecht. Afgemaakt met een heerlijk speciaalbiertje van het seizoen hebt u een complete avond. En verwacht geen torenhoge prijzen: ook wanneer u goedkoop uit eten wilt, kunt u bij ons terecht.

Wij maken zo veel mogelijk gebruik van lokale ingrediënten. De Betuwe staat natuurlijk bekend om de uitstekende kwaliteit van de tuinbouw, dus wij halen onze groenten en fruit, zuivel en vlees graag bij lokale telers en producten. En dat proeft u!

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdaggesloten
woensdag11:00-21:00
donderdag11:00-21:00
vrijdag11:00-21:00
zaterdag11:00-21:00
zondag11:00-21:00


Terug naar het overzicht
Uitgelicht
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
Een nieuw pand in Kesteren
De Driesprong in Kesteren. Daar kun je niet meer omheen. Met dit nieuwe prachtige pand staan ze weer voor je klaar met deskundige adviezen en producten voor je huisdier. En zijn ze klaar voor de toekomst.

Lees meer
Dierenspeciaalzaak De Driesprong
De Pitpas. Heb je hem al?
De Pitpas. Heb je hem al?
In Kesteren maken we het winkelen graag leuker voor jou als klant. Maar proberen we met onze diverse activiteiten ook mensen met elkaar te verbinden om zo de onderlinge samenhang in ons dorp te vergroten. Daarom hebben wij onze eigen Pitpas. Een spaarpas voor jou en daarmee een steuntje in de rug voor jouw vereniging.


Lees meer over de Pitpas
Altijd in jouw voordeel
Aanbiedingen Pitpartners
Aanbiedingen Pitpartners
De Pitpartners bestaan uit diverse winkels en bedrijven. Ieder met zijn of haar eigen expertise en assortiment met regelmatig bijzondere en gunstige aanbiedingen speciaal voor jou. Om het overzichtelijk voor je te maken vind je ze hier allemaal terug..


Naar de aanbiedingen
Van korting tot koopjes
Agenda
Een lege agenda? Als je denkt dat de Pitpartners stilzitten, dan heb je het mooi mis. ;)
Ze zijn altijd bezig met het bedenken van leuke plannetjes en acties. Dus houd deze agenda in de gaten.
Wil je niks missen van onze activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Geen spam, wél inhoud.
Ja, ik wil op de hoogte blijven

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van informatie door Pitpartners en wordt niet gedeeld met derden.


Kesteren